Czas trwania lekcji

1: 8.00 – 8.45

2: 8.55 – 9.40

3: 9.50 – 10.35

4: 10.45 – 11.30

5: 11.45 – 12.30

6: 12.45 – 13.30

7: 13.40 – 14.25

8: 14.30 – 15.15

9: 15.20 – 16.05

Przerwy

1: 7.50 – 8.00 (10 min.)

2: 8.45 – 8.55 (10 min.)

3: 9.40 – 9.50 (10 min.)

4: 10.35 – 10.45 (10 min.)

5: 11.30 – 11.45 (15 min.) obiad

6: 12.30 – 12.15 (15 min.) obiad

9: 13.30 – 13.40 (15 min.) obiad

8: 14.25 – 14.30 (5 min.)

9: 15.15 – 15.20 (5 min.)